Ajuntament de Xert

Gastronomia

Xert posseïx una rica gastronomia, com tots els pobles del Maestrat, basada en els excel·lents productes naturals d'estes terres: oli d'oliva, hortalisses, carns,....

La típica "olla", amb les seues diferents versions, segons l'època de l'any, el "rustit" de pollastre i conill, el corder al forn, "les pilotes de carnestoltes", els caragols, els derivats del porc: botifarres, llonganisses, pernils i embotits, i la caça: perdiu, porc senglar, etc.

En postres i rebosteria es mantenen els sabors tradicionals: la quallada, "els pastissos de confitura de carabassa", "els rotllets d'aiguardent", "el coc ràpid", "els prims", "els suspiros", "les coques d'ametla", "el braç de gitano", "les alosetes de carnestoltes", "les figues asbardaes", són només un exemple.

 

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 

Formulari de cerca

 

Site developed with Drupal